Најнови вести

Османи ги прими копиите од акредитивните писма од новоименуваната амбасадорка на Пакистан Афтаб

27 октомври 2021

Соопштение

25 октомври 2021

Османи-Шмид: Северна Македонија како претседавач со ОБСЕ во 2023 демонстрира сериозна проактивност на меѓународната сцена

25 октомври 2021

Османи ги прими копиите од акредитивните писма од новоименуваниот амбасадор на Република Кореја во Северна Македонија, со седиште во Софија, Ли Хо-шик

20 октомври 2021

Средба Османи- Емара

20 октомври 2021

Учество на ЗМНР Фатмире Исаки на отварање на Регионален курс на УНКТАД

19 октомври 2021

Османи ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваниот шпански амбасадор во Република Северна Македонија, Хозе Луис Лосано Гарсија

19 октомври 2021

Османи се сретна со Богананта

19 октомври 2021

Соопштение

15 октомври 2021

Османи се сретна со амбасадорот на Бангладеш Али

14 октомври 2021
Страница 1 од 43